Sporočila za javnost

12.11.2015
Kako živeti s poplavami? - predstavitev aktivnosti Republike Slovenije na področju poplavne varnosti v Posavju

Republika Slovenija, Ministrstvo za okolje in prostor v sodelovanju z Inštitutom za vode Republike Slovenije v letu 2015 kot del aktivnosti za zmanjšanje poplavne ogroženosti na območjih pomembnega vpliva poplav v Sloveniji organizira serijo ozaveščevalnih dogodkov Kako živeti s poplavami?.

arhiv objav...

Župan

20.11.2015
Otroci iz vrtca Globoko povabili župana na slovenski zajtrk

Globoko, 20. november – Tretji petek v mesecu novembru osnovne šole in vrtci po Sloveniji obeležijo dan slovenske hrane s tradicionalnim slovenskim zajtrkom (jabolka, med, maslo, kruh). Župan občine Brežice Ivan Molan se vsako leto udeleži zajtrka na eni izmed šol v občini. Letošnji zajtrk je župan preživel v družbi otrok iz vrtca pri Osnovni šoli Globoko, ki so mu poslali prav posebno vabilo, saj so ga izdelali s pomočjo vseh otrok v vrtcu.

arhiv objav...

Razpisi

28.09.2015
Javni razpis - UREJANJE ŠPORTNIH POVRŠIN

Javni razpis za sofinanciranje urejanja športnih objektov na podeželju v letu 2015

arhiv objav...

Javna naročila

20.11.2015
Najem Microsoft licenc v obliki licenčne pogodbe MS Open Value Subscription GOVT (OVS) za obdobje od 01.01.2016 do 31.12.2018 - DOPOLNITEV

Najem Microsoft licenc v obliki licenčne pogodbe MS Open Value Subscription GOVT (OVS) za obdobje od 01.01.2016 do 31.12.2018 - DOPOLNITEV...

arhiv objav...

Projekti

09.11.2015
Nova cesta na Vrhovnicah izboljšala dostopnost

Bizeljsko, november – V mesecu novembru se je zaključila modernizacija ceste na Vrhovnicah nad Bizeljskim, kjer je urejeno asfaltirano cestišče nadomestilo dotrajani makadamski kolovoz. Z investicijo v vrednosti 60.000 evrov je Občina Brežice pomembno izboljšala prometno povezavo za prebivalce Vrhovnic in poskrbela za večjo varnost v prometu.

arhiv objav...

Zanimivo

24.11.2015
Obogatili knjižne police in predstavili projekt zagovorništva

Brežice – V mesecu novembru, ko imajo svoj praznik splošne slovenske knjižnice, je župan Ivan Molan Knjižnici Brežice predal knjižno gradivo, ki ga je občina Brežice prejela ob različnih protokolarnih obiskih. Gradivo v veliki meri sestavljajo knjige s predstavitvami različnih mest, držav, pokrajin ali kultur. Po besedah direktorice knjižnice mag. Tee Bemkoč bo prejeto gradivo dostopno vsem uporabnikom in kot tako prestavlja obogatitev knjižne ponudbe.

arhiv objav...

Civilna zaščita

21.11.2015
Civilna zaščita občine Brežice nudila podporo ob migrantski krizi

Brežice: Civilna zaščita občine Brežice je nudila podporo ob migrantski krizi...

arhiv objav...

Uradne objave

arhiv objav...