Župan sprejel mažorete po uspešnem tekmovanju na evropskem pokalu ADA

datum: 20.11.2018

kategorija: Zanimivo

Članice Športno kulturnega društva mažoretke Dobova so se iz Evropskega pokala ADA (Alpe Donava Adrija) za mažorete 2018, ki je potekalo v Ohridu (Makedonija), vrnile s sedmimi odličji. V Mestni hiši Brežice jim je pripravil sprejem župan občine Brežice Ivan Molan in dobitnicam čestital za odlične rezultate.

Mažorete so osvojile 2. mesto v kategorijah solo junior (Kaja Radanovič), solo kadet (Michaela Volčanjšek) in duo junior (Anja Račič in Lea Savnik) ter 3. mesto v kategorijah solo kadet (Lea Krošelj), solo senior (Nina Žmavc), duo junior (Manca Račič in Larisa Gerjovič) in v skupini junior pod vodstvom trenerske Laure Pavlovič (Larisa Gerjovič, Neli Klemenčič , Anja Račič, Manca Račič, Kaja Radanovič, Lea Savnik, Aurora Šintić, Michaela Volčanjšek, Nina Žmavc).

Med ostalimi uspehi so nanizače še 4. mesto v kategoriji duo kadet (Lorena Bačelić in Lea Krošelj), 5. mesto v kategoriji duo kadet (Nea Voglar in Katja Šetinc) in 7. mesto v kategoriji skupina kadet (trenerka Lucija Kelhar, tekmovalke Lora Bačelić, Tina Galič, Lea Krošelj, Zara Mižigoj, Lara Pregelj, Nuša Račič Katja Šetinc, Nea Voglar).

DSC 5562DSC 5559DSC 5565Sprejem za mažoretke