9. dnevi podjetniških priložnosti

datum: 23.01.2019

kategorija: Zanimivo

Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice že 9. leto zapored prireja Dneve podjetniških priložnosti. Predavanja in primeri dobre prakse se nanašajo na odgovorno ravnanje z naravnimi viri ter izboljšanje poslovanja podjetja. Predavanja bodo potekala vsako SREDO v mesecu FEBRUARJU. Vabljeni!

Sreda,6.2.2019, od 17.00 do 19.00

Zelena shema slovenskega turizma ter okoljski znaki,  Nejc  Vrešak in Alja Kovačič, ZPTM Brežice

Raba vode in ravnanje z odpadnimi vodami ter načini zmanjševanja odpadkov, Komunala Brežice d.o.o.

Digitalni marketing za turistične ponudnike, Maia media, Maja Šetinc in Matej Plešej

Digitalizacija turistične ponudbe občine Brežice in oblikovanje skupnih turističnih paketov, Sašo Panić, Etrend d.o.o. in ZPTM Brežice

Sreda, 13.2.2019, od 17.00 do 19.00

Kako dvigniti kreativni (ustvarjalni) IQ v podjetju 4.0, Dr. Andrej Pompe, avtor, predavatelj, podjetnik, komunikolog, pisec in umetnik;  Agencija POTI

Sreda, 20.2.2019, od 17.00 do 19.00

Vpliv marketinga na poslovanje in prodajo,   mag. Mojca Avšič, izkušena strokovnjakinja na področju marketinga in prodaje

Sreda, 27.2.2019, od 17.00 do 19.00

Ali se mi splača biti normiranec? Jana Galič, dipl. ekon., davčna svetovalka, dolgoletna vodja finančno računovodske službe

Lokacija:

Mestna hiša Brežice, Cesta prvih borcev 22, 8250 Brežice

Prijava:

Predavanja so brezplačna, vendar je potrebna predhodna prijava na: info@pcbrezice.si.

Prijave so možne do zapolnitve prostih mest.  

Po predavanjih sledi  druženje ob pokušini lokalnih dobrot. Več informacij o predavanjih na: www.pcbrezice.si.    Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.

 

Napovedujemo izobraževanja za vinarje in gostinske ponudnike:

 

 

  • Zelena dela v vinogradu, KGZS – Zavod Novo mesto, ponedeljek, 25.02.2019, od 17.00 do 19.00

  • Določanje zrelosti modre frankinje in izbora najprimernejšega obdobja za trgatev, KGZS – Zavod Novo mesto, četrtek, 28.2.2019, od 17.00 do 19.00

  • Strežba vin, uporaba primernih kozarcev ter spajanje vina s hrano, Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije, četrtek, 7.3.2019, od 17.00 do 19.00

  • O vinu, s poudarkom na modri frankinji, Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije, četrtek, 14.3.2019, od 17.00 do 19.00.

 

Objava Dnevi podjetniških priložnosti