Župan in podžupanja sprejela Vivo

datum: 23.10.2007

kategorija: Župan

Včeraj, 22.10.2007, sta župan občine Brežice, g. Ivan Molan, in podžupanja, ga . Patricia Čular, pripravila sprejem za članice in člane pevskega zbora Viva v Malem avditoriju brežiškega gradu.

Župan je pozdravil pevke in pevce, čestital jim je za odlične uspehe v letošnjem letu (Srebrna plaketa mesta Maribor – Naša pesem 2007, zlata medalja iz mednarodnega tekmovanja v grški Prevesi) in za 15. obletnico delovanja. V občini Brežice smo lahko upravičeno ponosni, saj imamo poleg izjemnih športnikov tudi izredno kakovosten zbor, ki združuje predane in delovne ljudi, saj so vrhunski dosežki plod vztrajnega dela in seveda ljubezni do petja in druženja.
Tudi predsednica pevskega zbora, ga. Irena Hribar, in zborovodkinja, ga. Simona Rožman Strnad, sta spregovorili o načrtihzbora za v prihodnje. Želja zbora je, da posnamejo tretjo zgoščenko in se dobro pripravijo za pevska tekmovanja v letu 2009.
Po končanem uradnem delu se je zbor skupaj z gostiteljema preselil v kletne prostore, kjer so v prijetnem ambientu in ob primerni akustiki zapeli nekaj pesmi.

zborovodkinja Vive, ga. Simona Rožman Strnad in župan

Člani Vive z najdaljšim stažem z županom

Priprave na odpiranješampanjca

Viva in gostitelja,župan in podžupanja občine Brežice


Prešerno razpoloženje vseh zbranih