Tradicionalno ponovoletno srečanje župana z duhovniki

datum: 30.01.2008

kategorija: Župan

V torek, 29.01.2008, so se na tradicionalnem ponovoletnem srečanju srečali duhovniki z županom Občine Brežice, g. Ivanom Molanom. Srečanje je letos potekalo v Globočicah, na turistični kmetiji Pri Martinovih. Poleg duhovnikov brežiške občine so se srečanja udeležili tudi g. France Novak iz župnije Podbočje Sveti Križ, g. dekan Jože Špes iz župnije Brestanica in g. dekan Anton Trpin iz župnije Šentjernej.

Župan je duhovnikom predstavil načrte za letošnje delovanje občine in projekte, ki se bodo odvijali v brežiški občini. Duhovnikom se je župan zahvalil za sodelovanje, potem pa besedo prepustim gostom, saj je bilo srečanje prijetna priložnost za pogovor in vprašanja.

Gospod naddekan, brežiški duhovnik Milan Kšela se je v imenu svojih sobratov županu zahvalil za vabilo in izrazil zadovoljstvo nad korektnim sodelovanjem z občino. Dejal je, da vsi potrebujemo upanje v vsakodnevnem življenju, upanje in optimizem je zaželel tako županu kot celotni občinski upravi. Ker smo še vedno na začetku leta, je vsem zbranim zaželel tudi blagoslovljeno novo leto.

Duhovniki zžupanom 1 Župan z duhovniki

Duhovniki zžupanom Sproščen klepet

Večerja v prijetnem vzdušju Večerja v prijetnem vzdušju

Nagovor g. Milana Kšele Mladi glasbenik

Duhovniki zžupanom Duhovniki zžupanom 3