Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

14.08.2015 / Javna naročila

Obnova transformatorske postaje – vodovod Trebež POPRAVEK 1

Deli na FBNatisni

Občina Brežice objavlja popravek javnega naročila Obnova transformatorske postaje – vodovod Trebež, objavljenega na Portalu javnih naročil, št. NMV4933/2015, z dne 10. 8. 2015.

  1. Skladno 4. točko IV. poglavja Navodil za izdelavo ponudbe »Obnova transformatorske postaje – vodovod Trebež« vas seznanjamo s podaljšanjem roka za oddajo ponudb:

 

V razpisni dokumentaciji se spremeni rok za oddajo ponudb, ki se po novem glasi:

 

28. 8. 2015 ob 10:00 uri.

 

S premaknitvijo roka za oddajo prijav se pravice in obveznosti naročnika in prijaviteljev vežejo na nove roke, ki posledično izhajajo iz podaljšanega roka za oddajo ponudb.

 

 

  1. Skladno 3. točko IV. poglavja Navodil za izdelavo ponudbe »Obnova transformatorske postaje – vodovod Trebež« vas seznanjamo s popravkom razpisne dokumentacije:

 

  • 10. odstavek 2. točke poglavja III. Rok in način predložitve ter vsebina ponudbe (»Ponudnik sme umakniti ponudbo, jo dopolniti ali zamenjati do poteka roka za predložitev ponudbe, ne da bi imel naročnik pravico unovčiti garancijo za resnost ponudbe, razen če v razpisni dokumentaciji ni določeno drugače.«) se črta.
  • 4. točka poglavja X. Posebnosti, ki jih mora upoštevati ponudnik pri pripravi ponudbe se po novem glasi: Za odpravo napak v garancijski dobi, ki za izvedena dela ne sme biti krajša od petih (5) let, bo izbrani ponudnik naročniku ob dokončanju vseh pogodbenih obveznosti izročil bianco menico z menično izjavo »brez protesta« unovčljivo največ v višini 5 % (pet odstotkov) končne pogodbene vrednosti z DDV in brez morebitnih obračunanih pogodbenih kazni z veljavnostjo za najmanj 15 dni daljšo od skrajnega roka garancijske dobe (minimalno 5 let + 15 dni). Menici morata biti unovčljivi na kateremkoli poslovnem računu ponudnika.
  • drugi odstavek 12. člena Osnutka pogodbe za obnovo transformatorske postaje – vodovod Trebež, se po novem glasi: Če izvajalec ne odpravi napak v roku 15 dni od prejema poziva za odpravo pomanjkljivosti, jih je po načelu dobrega gospodarja upravičen odpraviti naročnik in to na račun izvajalca. Za pokritje teh stroškov bo izvajalec ob prevzemu del izročil naročniku bianco menico z menično izjavo »brez protesta« za odpravo napak v garancijski dobi, ki se bo glasila na 5% (pet odstotkov) vrednosti pogodbenih del z DDV, pri čemer se izvajalec zavezuje povrniti naročniku morebitne presežne stroške odprave napak, ki ne bi bili pokriti iz menice, v roku 15 dni od prejema naročnikove zahteve.
  • četrti odstavek 12. člena Osnutka pogodbe za obnovo transformatorske postaje – vodovod Trebež, se po novem glasi: Izvajalec mora ob prevzemu del s strani naročnika za odpravo napak v garancijski dobi naročniku izročiti bianco menico z menično izjavo »brez protesta« za odpravo napak v garancijski dobi za dobo 5 (pet) let, rok trajanja mora biti za 15 (petnajst) dni daljši od 5 (pet) let od datuma izdaje menice. V primeru, da se v garancijskem roku odkrijejo napake, ki ne bodo odpravljene pred iztekom tega roka, je izvajalec dolžan podaljšati veljavnost menice za odpravo napak v garancijski dobi.

 

 

Določila te spremembe oz. popravka pričnejo veljati z dnem objave na portalu in so sestavni del razpisne dokumentacije, ki jo dopolnjujejo.

 

Popravek 1

Pogodba Obnova TP vodovod Trebež – POPRAVEK 1

Povezava do javnega naročila