Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

17.08.2015 / Javna naročila

Pločnik Velike Malence – Krška vas

Deli na FBNatisni

Pločnik Velike Malence – Krška vas...

Vabimo Vas, da podate ponudbo za »Pločnik Velike Malence – Krška vas« v skladu z navodili za izdelavo ponudbe. Javno naročilo je objavljeno na Portalu javnih naročil, JN5593/2015.

Rok za oddajo ponudbe je 3. 9. 2015 do 10.00 ure.

Kot ponudnik lahko v postopku oddaje javnega naročila odda ponudbo vsak gospodarski ali drug subjekt, ki je pravna ali fizična oseba, ki je registrirana za dejavnost, ki je predmet javnega naročila in ima za opravljanje te dejavnosti vsa predpisana dovoljenja in izpolnjuje pogoje iz te razpisne dokumentacije. Javno naročilo se financira iz proračuna Občine Brežice, postavka 7324 – Pločnik Velike Malence - Krška vas (Odlok o proračunu Občine Brežice za leto 2015 in načrt razvojnih programov 2016).

Opis javnega naročila

Pločnik  je predviden ob odseku lokalne ceste LC024061 Krška vas –Velike Malence v dolžini cca 700m. Začne se na križišču z lokalno cesto LC 024062 Velike Malence -  Boršt in LC 024101 Velike Malence – Mrzlava vas ter konča pri obstoječem pločniku nasproti gostilne Prah (pred križanjem z regionalno cesto R2-419). Interventno se je zgradilo približno 50 m pločnika, potrebno pa ga bo zgraditi še cca. 650 m. Pločnik se bo zgradil ob desnem  robu lokalne ceste v širini 1.5 m z lokalnimi zožitvami na 1.2 m v smeri Krške vasi.

Gradnja med profili 3-8 je v bistvu že zaključena.

V okviru izgradnje pločnika se izvedejo tudi dela čez most v 1.fazi. Ob delu pločnika so predvideni tudi oporni zidovi. Manjši del pločnika pa se skladno z zahtevami ZVKDS gradi v drugačni rešitvi (pohodne mreže).

Izgradnja se izvaja s stalnim arheološkim nadzorom konzervatorjev ZVKDS OE Novo mesto. Arheološke raziskave so bile že izvedene v znatnem obsegu.

Pripadajoči popisi del so priloga te razpisne dokumentacije. Vse postavke v popisu morajo vključevati poleg materiala in opreme tudi dobavo in montažo (razen, če je v kateri postavki izrecno drugače zapisano). Oprema mora zagotavljati lastnosti oz. značilnosti primerov podanih v popisih.

Dela se bodo izvajala kot vzdrževalna dela v javno korist.

Povabilo in navodila

Obrazci

Vzorec pogodbe

Popis del

Izseki iz PZI dokumentacije