Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

27.11.2015 / Javna naročila

Javni razpis za podelitev koncesije za izvajanje obvezne občinske gospodarske javne službe vzdrževanje javne razsvetljave v Občini Brežice

Deli na FBNatisni

Javni razpis za podelitev koncesije za izvajanje obvezne občinske gospodarske javne službe vzdrževanje javne razsvetljave v Občini Brežice

Občina Brežice objavlja povabilo k oddaji vloge na javni razpis za podelitev koncesije za izvajanje obvezne občinske gospodarske javne službe vzdrževanje javne razsvetljave v Občini Brežice.

 

Kandidate vabimo k oddaji vloge, ki mora biti v celoti pripravljena v skladu z razpisno dokumentacijo, ki je brezplačno dostopna na spletni strani naročnika in Portalu javnih naročil.

 

Kot kandidat lahko na razpisu konkurira vsaka pravna ali fizična oseba, ki je registrirana za dejavnost, ki je predmet razpisa. Na razpisu lahko konkurira tudi konzorcij pravnih in fizičnih oseb, ki skupaj izpolnjujejo pogoje oziroma so registrirani za dejavnost, ki je predmet razpisa.

 

Dodatna pojasnila razpisne dokumentacije sme prijavitelj zahtevati izključno v pisni obliki, in sicer zgolj preko Portala javnih naročil, kjer bodo vprašanja in odgovori tudi objavljeni.

 

Kandidati lahko zastavijo vprašanja v zvezi z razpisno dokumentacijo in ostalimi elementi razpisa ali zahtevajo dodatna pojasnila razpisne dokumentacije izključno v pisni obliki, in sicer zgolj na portal javnih naročil Uradnega lista (http://www.enarocanje.si/). Skrajni rok za postavitev vprašanj v zvezi z razpisom je 10 dni pred rokom za oddajo vlog do 10:00 ure. Naročnik bo podal pojasnila navezujoča se na zastavljena vprašanja najkasneje 6 dni pred rokom za oddajo vlog, ki bodo objavljena na portalu javnih naročil. Vse morebitne spremembe, dopolnitve ali pojasnila razpisne dokumentacije ali njenih delov bodo objavljene na portalu javnih naročil, pri čemer te postanejo sestavni del razpisne dokumentacije. Kandidati so dolžni spremljati portal javnih naročil in se seznaniti z morebitnimi naknadnimi objavami.

 

Kandidati naj upoštevajo, da je navedeni naslov edini relevanten za postavljanje pisnih vprašanj, ki jih je naročnik dolžan upoštevati. Vseh ostalih vprašanj, ki ne bodo postavljena skladno s prej navedenimi z zahtevami, naročnik ni dolžan obravnavati.

 

Podana pojasnila v zvezi z razpisno dokumentacijo ali postopkom postanejo sestavni del razpisne dokumentacije.

 

Kontaktna oseba naročnika je:

David Flajnik

e-naslov:

tel: 07 620 55 00

faks: 07 499 00 52

 

 

Vloge pričakujemo najkasneje do (prejemna teorija):   14.1.2016 do 10:00 ure.

 

Na naslov: Občina Brežice, Cesta prvih borcev 18, 8250 Brežice.

 

Navodila

Obrazci

Popis del

 

 

S spoštovanjem,

 

                                                                                              Ivan Molan

                                                                                                  župan