Gumb išči|

Zapri iskalnik

12.12.2016 / Župan

Župan na tradicionalnem srečanju društva Sožitja Brežice

Deli na FBNatisni

Mostec, 10. december - Društvo Sožitje Brežice vsako leto pripravi tradicionalno predpraznično srečanje za članice in člane društva ter njihove družine. Vabilu se je z veseljem odzval tudi župan občine Brežice Ivan Molan, ki je navzočim ob pozdravnem nagovoru zaželel predvsem obilo dobrega počutja in zdravja v novem letu. Zbrane je pozdravila predsednica društva Anica Ajlec, letošnjega srečanja se je udeležila tudi ravnateljica Osnovne šole Mihajla Rostoharja Krško Barbara Smolej Fritz.

Predsednica društva Sožitje Brežice Anica Ajlec je zbranim namenila topel pozdrav in udeležence srečanja zaželele obilo vsega dobrega. Kulturno-glasbeni program sta povezovala Jani Ajlec in Tadeja Preskar, s petjem in recitacijami so se predstavili uporabniki Varstveno delovnega centra Krško – Leskovec, enota Brežice, ki so se pripravljali pod mentorstvom prostovoljke Mateje Kus.  

Srečanje Sožitja Brežice 112Srečanje Sožitja Brežice 118Srečanje Sožitja Brežice 121Srečanje Sožitja Brežice 136Srečanje Sožitja Brežice 139

Zanimiv program so z odličnim petjem in plesno predstavo obogatili tudi učenke in učenec Osnovne šole Globoko pod mentorstvom glasbenega pedagoga Vilka Ureka, ki je s praznično in razigrano glasbo poskrbel za zabavo vseh udeležencev. Po kosilu je prišel na vrsto tudi težko pričakovani obisk Božička, ki je vsakogar obdaril z darilom in izvirnim voščilom. 

Srečanje Sožitja Brežice 148Srečanje Sožitja Brežice 170Srečanje Sožitja Brežice 160Srečanje Sožitja Brežice 156Srečanje Sožitja Brežice 174Srečanje Sožitja Brežice 176Srečanje Sožitja Brežice 188Srečanje Sožitja Brežice 193Srečanje Sožitja Brežice 101Srečanje Sožitja Brežice 103Srečanje Sožitja Brežice 104