Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

18.09.2017 / Projekti

Urejanje športnih površin v KS Velika Dolina

Deli na FBNatisni

Velika Dolina – V KS Velika Dolina poteka investicija Izvedba večnamenskih zunanjih površin. Investicija v vrednosti dobrih 79.000 evrov zajema rušitev objekta stare šole, nasutje in planiranje večjega območja, izgradnjo (asfaltacija) večnamenskega igrišča, zatravitev površin ob igrišču, izgradnjo opornega zidu ter postavitev ograje. Dela bodo predvidoma zaključena spomladi 2018.

Občina Brežice z investicijami skrbi za enakomeren razvoj vseh krajev, poleg vlaganj v cestno infrastrukturo in večnamenske domove proračunska sredstva namenja tudi za urejanje športnih površin po krajevnih skupnostih. KS Velika Dolina, ki združuje deset vasi, ima urejen vaški trg, ki ga je želela dopolniti z urejenimi večnamenskimi rekreativnimi površinami, ki bodo namenjene tako za dnevno druženje, rekreacijo kot tudi za razne dogodke, prireditve oz. tekmovanja.

Z izvedbo zunanjih športnih površin bo pridobil tako kraj Velika Dolina kot tudi celotna KS ter vaščani, obiskovalci in društva, saj bo omogočal izvajanje raznih športnih dejavnosti, druženje ter izvajanje raznih prireditev in tekmovanj. Dela so se pričela v letu 2017, dokončana pa bodo spomladi 2018, izvajalec del je podjetje KOP Brežice d.d..

20170821 102635 resized