Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

22.08.2018 / Zanimivo

VABILO NA 3. MEDNARODNI OTROŠKI PEVSKI FESTIVAL BREŽICE 2018

Deli na FBNatisni

Vabljeni na spektakularno maratonsko pevsko prireditev “Mednarodni otroški pevski festival Brežice 2018”, ki bo svoj finalni epilog doživela v nedeljo, 26. avgusta, s pričetkom ob 19. uri, pred tem pa še v petek, 24. avgusta, in v soboto, 25. avgusta, ob 18. uri v dveh večerih polfinalnih izborov najboljših pevk in pevcev.

Oba polfinalna večera, prvi - 24. in drugi 25. avgusta ob 18. uri, bosta v dvorani MC Brežice, finalni spektakel pa bo v Športni dvorani Brežice (zaradi napovedi slabega vremena je dogajanje prestavljeno iz grajskega dvorišča v športno dvorano), na velikem odru, pod sojem žarometov in televizijskih kamer, 26. avgusta, s pričetkom ob 19. uri.

Predstavilo se bo 60 vrhunskih pevk in pevcev v treh starostnih skupinah od 6 do 17 let starosti, ki se bodo pripeljali na naš festival od zelo daleč, da pokažejo svoj izjemen talent. Prišli bodo iz vseh krajev Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Bolgarije in zapeli vsak eno pesem po lastnem izboru. Potegovali se bodo za glavno nagrado, ki jim jo boste lahko pomagali osvojiti tudi obiskovalci festivala, ki boste v vsaki starostni skupini izbrali nekoga, ki vas je najbolj ganil s svojim nastopom. Ob vstopu boste namesto karte dobili 3 glasovnice, za vsako starostno skupino po eno glasovnico.  Z oddano glasovnico boste lahko tudi vi odločali o uvrstitvi teh izjemnih pevskih talentov. Vljudno vabljeni vsi ljubitelji petja!

 

MOPFBrezice 145x100

 

 

 

Organizacija Mednarodnega otroškega pevskega festivala Brežice:

Brigita Šuler

+386 70 60 70 70