Gumb išči|

Zapri iskalnik

20.09.2018 / Zanimivo

Izžrebani dobitniki nagrad brežiškega mestnega avtobusa

Deli na FBNatisni

Podjetniško-obrtni in kmetijski sejem Brežice, POK 2018, je prvi dan postregel s prejemniki nagrad bogatega nagradnega sklada velikega nagradnega žrebanja, katerega udeleženci so uporabniki mestnega avtobusa v mesecu septembru.

V mesecu septembru je Občina Brežice pričela s poskusnim obratovanjem mestnega avtobusa, ki je že v prvem mesecu zabeležil 4.280 uporabnikov. Da bi spodbudila interes k širši uporabi trajnostno naravnanega javnega prevoza, so vsi uporabniki prvega meseca sodelovali v nagradnem žrebanju z bogatim nagradnim skladom.

Tako so danes na prvem sejemskem dnevu Podjetniško-obrtnega in kmetijskega sejma Brežice – POK 2018, znani dobitniki 24 nagrad. Izžrebanci bodo prejeli športne, funkcijske majice projekta »Mobilne Brežice« ali pohodne palice bodisi športne zapestnice. Prvo nagrajenega pa čaka električni skiro. Seveda pa se bodo morali izžrebanci še potruditi, priti po nagrado na sejemsko stojnico do zaključka sejma in se, za prevzem nagrade, izkazati s shranjeno  avtobusno vozovnico z ustrezno, izžrebano številko.

Prevzem nagrad nagradnega sklada je možen le v času sejma POK, to je v soboto, 20.10., od 9. do 18. ure in v nedeljo, 21.10., od 9. do 17. ure. Poznejši prevzem nagrad ni možen. Preostale nagrade bodo po zaključku sejma POK dodeljene najpogostejšim uporabnikom mestnega avtobusa.  

Izžrebanci

Stojnico je obiskal tudi župan Ivan Molan.

Stojnica Mestni bus