Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

4. seja Občinskega sveta občine Brežice

Prostori bivše OŠ Mrzlava vas. Če se nekaj ne zgane se bo šola sama zrušila. Notri je tudi nezasedeno občinsko stanovanje. Načrti z objektom!?

Odgovor na pobudo/vprašanje

Za objekt bivše Osnovne šole Mrzlava vas smo naročili cenitev objekta, saj je tamkajšnje Lovsko društvo izrazilo interes po odkupu objekta. V objektu ima prostore KS, v njem pa se nahaja tudi stanovanje v katerem je potrebno opraviti nekaj manjših vzdrževalnih del in popravil. Na osnovi tega bi stanovanje oddali upravičencu iz prednostne liste za dodelitev neprofitnih stanovanj. Zaradi dogovorov z Lovsko družino smo obnovo in oddajo stanovanja trenutno zaustavili.

Krajevna skupnost Šentlenart nima nobenega rekreacijskega igrišča odprtega tipa (še zaprtega ni, če izvzemamo igrišče ob Gimnaziji Brežice). Ali je občina lastnica zemlje na območju krajevne skupnosti, ki se bi lahko uredilo v igrišče rekreacijskega tipa!?
Z vidika lastništva nepremičnin Občine Brežice na območju KS Šentlenart ne razpolagamo z zemljiščem, ki bi bilo primerno za ureditev rekreacijskega igrišča.


Pripravila:
Mag. Urška Klenovšek
Vodja oddelka OPNR

Info

Datum:

12.02.2015


Izpraševalec:

Andrej Šmajgl


Stranka:

SOCIALNI DEMOKRATI