Sporočila za javnost

25.04.2017
Občina Brežice bo na podlagi javnih razpisov sofinancirala programe 129 izvajalcev

Brežice - V sredo, 19. 4. 2017, je v prostorih Mladinskega centra Brežice potekala predstavitev izbranih programov in projektov, ki jih bo Občina Brežice sofinancirala v letošnjem letu na podlagi že izvedenih javnih razpisov. Župan Ivan Molan je predstavnikom 129 izbranih izvajalci, v večini so to nevladne organizacije, svečano predal pogodbe v skupni vrednosti dobrih 625.000 evrov. Občina Brežice se zaveda pomena društev, ki dejavno soustvarjajo življenje v našem prostoru, zato redno namenja proračunska sredstva za delovanje in programe društev na različnih področjih.

arhiv objav...

Župan

22.05.2017
Gimnazijski maturanti 2017

Na tradicionalni pohod se je čez mesto na zadnji šolski dan v srednji šoli podalo 107 maturantov iz štirih oddelkov Gimnazije Brežice skupaj s svojimi razredniki Gregorjem Kopinčem, Andrejem Podlogarjem, Sandijem Rašovićem, Boštjanom Špilerjem. Kot običajno je maturante pred zgradbo Občine Brežice pozdravil župan Ivan Molan, ki jim je zažel uspešno opravljeno maturo in vse dobro na nadaljnji poti v življenju.

arhiv objav...

Razpisi

05.05.2017
Javni razpis za sofinanciranje malih čistilnih naprav za komunalne odpadne vode in hišnih črpališč na območju občine Brežice.

Javni razpis za sofinanciranje malih čistilnih naprav za komunalne odpadne vode in hišnih črpališč na območju občine Brežice...

arhiv objav...

Javna naročila

15.05.2017
Izgradnja pločnika in kolesarske steze ob Dobovski cesti v Brežicah

Občina Brežice objavlja javno naročilo male vrednosti za izbor izvajalca del na izgradnji pločnika in kolesarske steze ob Dobovski cesti v Brežicah

arhiv objav...

Projekti

06.04.2017
Napredovanje gradnje nove šole in vrtca

Gradnja novih prostorov osnovne šole, vrtca in telovadnice v Cerkljah ob Krki napreduje v skladu z načrti. Po rušitvi večine kompleksa nekdanjega objekta šole je v skladu s projektom ohranjen le najstarejši del šole, ki je že temeljito obnovljen in z lesenim mostom povezan z novo šolsko stavbo.

arhiv objav...

Zanimivo

19.05.2017
7. Ekopraznik pri OŠ Brežice

Združenje za ekološko kmetovanje Dolenjske, Posavja in Bele krajine je pripravilo 7. Ekopraznik pred Osnovno šolo Brežice, kjer so ekološki pridelovalci na stojnicah ponujali različne ekološke izdelke in pridelke ter eko sadike in semena.

arhiv objav...

Civilna zaščita

20.05.2017
Preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči

Velika Dolina: V soboto, 20.05.2017 je potekalo ob OŠ Velika Dolina preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči...

arhiv objav...

Uradne objave

arhiv objav...