Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

Pametno mesto

Logo Plačevanje parkirnine z mobilno aplikacijo EasyPark

Na občini Brežice smo vzpostavili sistem, ki uporabnikom javnih parkirišč omogoča plačevanje parkirnine z mobilno aplikacijo EasyPark.

Logo Lokacije Knjigobežnic v Občini Brežice

Seznam lokacij in zemljevid knjigobežnic v Občini Brežice.

Logo Pametne vasi za jutri

V Evropski uniji tehnološke spremembe predstavljajo velik izziv za podeželje. Da bi to lahko ustrezno odgovorilo nanje, je potrebno oblikovati nekatere nove koncepte, med katerimi velja izpostaviti koncept t. i. »Pametne vasi za jutri«.

Logo eUPRAVA

eUPRAVA

Logo Lokacije defibrilatorjev (AED)

Zemljevid lokacij defibrilatorjev (AED), ter opis temeljnih postopkov oživljanja.

Logo Električne polnilnice Brežice

Električne polnilnice Brežice - polnilne postaje, nudijo vsem lastnikom električnih vozil, ki obiščejo občino Brežice, da lahko na kar 15 lokacijah napolnijo svoje električne jeklene konjičke.

Logo Prikazovalnik hitrosti

Prikazovalniki hitrosti po posameznih naseljih.

Logo Plovnost

Plovnost na območju akumulacijskega bazena HE Brežice.

Logo eKomunalko

Sodoben informacijski portal omogoča enostaven, časovno prilagojen način spremljanja porabe, stanja plačil in odprtih postavk, predvsem pa najpreprostejši način javljanja stanja merilne naprave.

Logo Sistem izposoje koles Bržkolo

BRŽKOLO – javni avtomatiziran sistem izposoje koles v Brežicah.

Stanje izposojevalnic:
https://prijava.micikel.bike/zemljevid/?s=3

Logo Investicije v Občini Brežice

Pregled investicij Občine Brežice na interaktivnem zemljevidu v času od leta 2002 do 2022 (po mandatnih obdobjih) je še korak naprej k preglednemu delovanju občine in pripomoček za vse, ki jih zanimajo investicije namenjene razvoju občine.

Logo PISO

Prostorski informacijski sistem občin.

Logo Sušomer

Sušomer – spletno orodje za spremljanje suše.

Logo Odprti podatki Slovenije

Ministrstvo za javno upravo je vzpostavilo nacionalni portal odprtih podatkov Slovenije OPSI, ki je zgrajen na odprtokodni programski opremi, tako kot angleški portal odprtih podatkov - DATA GOV UK, katerega kodo smo uporabili pri nas, ter EU portal odprtih podatkov. OPSI predstavlja enotno nacionalno spletno točko za objavo odprtih podatkov za celotni javni sektor. Pred vzpostavitvijo OPSI so se določene odprte zbirke objavljale na portalu NIO (Nacionalni interoperabilnostni okvir). Zaradi specifične strukture objav in predvsem usmerjenosti na uporabnike je bilo potrebno po vzoru večine držav vzpostaviti namenski portal odprtih podatkov, kjer so na voljo metapodatkovni opisi vseh zbirk javnega sektorja ter zbirke odprtih podatkov.

Logo ARSO vreme

Spletna stran vreme.arso.gov.si oz. www.vreme.si je last Agencije Republike Slovenije za okolje (ARSO). Je redno posodobljena in informativnega značaja. ARSO si pridržuje pravico do spremembe oziroma umika vsebine, deloma ali v celoti, brez predhodne najave.