Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

10.02.2020 / Sporočila za javnost

Si upaš staviti na svoje zdravje?

Deli na FBNatisni

Si dopolnil 15 in nisi starejši od 29 let? Če je odgovor da, mogoče ravno TI lahko postaneš ambasador projekta "Stavi na zdravje". Občina Brežice vabi vse, ki si upate sprejeti 6-mesečni športni izziv za dosego svojega cilja.

Ti šport in zdravo življenje predstavljata izziv, ki se ga nikakor ne moreš lotiti, in si star/a med 15 in 29 let? Si se nekoč ukvarjal s športom in bi rad ponovno obudil svoje znanje? Potem potrebujemo ravno TEBE!

Prijavi se in bodi eden izmed 20 najboljših kandidatov, ki bodo sodelovali v mednarodnem projektu Stavi na zdravje (Bet on Health - BoH) in s t. i. zdravstveno stavo stavili na svoj napredek, boljše počutje in zdravje.

Udeleženci bodo del vzorčne skupine, ki bo na podlagi rezultatov redne vadbe oblikovala motivacijski model BoH za večjo vključitev v šport z namenom zagotavljanja boljšega počutja.

Izpolni prijavnico in jo do 29. februarja 2020 posreduj na elektronski naslov boh@brezice.si.

PRIJAVNICA

Celoten projekt Bet on Health traja eno (1) leto, vadbe bodo potekale od marca do avgusta 2020. Med vsemi prijavljenimi bomo oblikovali dve skupini po 10 oseb, ki bosta razdeljeni glede na starost. Po oddani prijavi te bomo kmalu poklicali, da te bolje spoznamo. Tvoja naloga bo samo ta, da se redno udeležuješ vodenih vadb pod vodstvom usposobljenih trenerjev, ki bodo potekale 2-krat tedensko, ter da pri tem VZTRAJAŠ! Udeleženci bodo sodelovali pri naslednjih vadbah: rokomet, plavanje, sup, kajak in igra pobega. Tudi neizbrani kandidati bodo lahko sodelovali pri vseh aktivnostih projekta. Izbrani kandidati bodo prejeli uporabno darilo, ki bo v pomoč pri vadbi.

Dobrodošel/-la v skupino aktivnih!

 

Projekt "Stavi na zdravje" (Bet on Health) sofinancira program Erasmus+ Evropske unije.