Gumb išči|

Zapri iskalnik

Novice

20.01.2020

Izvajanje geodetskih storitev

Občina Brežice objavlja javno naročilo male vrednosti za izbor izvajalcev geodetskih storitev v obdobju 12 mesecev

17.01.2020

4. kmetijski forum vabi

V sredo, 22. januarja 2020 bo, s pričetkom ob 18. uri v Večnamenski dvorani Mladinskega centra Brežice potekal četrti kmetijski forum v občini Brežice.

17.01.2020

V občini načrtno o razvoju turizma

V četrtek, 16. 1. 20 je v Mestni hiši potekala prva delavnica partnerjev projekta "Carrying capacity methodology for tourism" (Metodologija nosilnih zmogljivosti okolja za razvoj turizma), kjer sta Ministrstvo za tehnologijo, gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) in Skupnost občin Slovenije (SOS) k sodelovanju, kot eno od štirih občin povabili tudi brežiško.

09.01.2020

Novi izobraževalni programi so potrebni za razvoj regije

Župan občine Brežice Ivan Molan je sodeloval na novinarski konferenci, ki jo je sklicala ravnateljica Ekonomske in trgovske šole Brežice Mojca Tomažin ob vnovični odločitvi Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, da zavrne predlog za izvajanje programa zdravstvene nege in programa bolničar v Brežicah. Posavje ostaja edina regija z bolnišnico in brez izobraževalnega programa zdravstvene nege, približno polovica dijakov pa se vozi v srednjo šolo v druge regije. Župan Ivan Molan pravi, da program sodi v Posavje tako iz razvojnega kot ekonomskega vidika.

08.01.2020

Za večjo prometno varnost

Občina Brežice skrbi za prometno varnost vseh udeležencev v prometu z obnovami lokalnih cest in javnih poti, za večjo prometno varnost pešcev pa tudi z gradnjo pločnikov, s postavitvijo prikazovalnikov hitrosti in tudi z dodatnimi ukrepi označevanja prehodov za pešce.

06.01.2020

Javno povabilo k oddaji vlog za izbor in sofinanciranje programov javnih del iz sredstev proračuna Občine Brežice v letu 2020

Občina Brežice objavlja Javno povabilo k oddaji vlog za izbor in sofinanciranje programov javnih del iz sredstev proračuna Občine Brežice v letu 2020

Naloži več novic