Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

19.03.2015 / Župan

Župan čestital mladima prvakoma v ju jitsu

Deli na FBNatisni

Globoko – Župan občine Brežice Ivan Molan se je pridružil članom in podpornikom Društva borilnih veščin Katana, ki je v telovadnici OŠ Globoko pripravilo sprejem za svetovna prvaka v ju jitsu Jana Zupančiča in Krištofa Strnada. Mladima prvakoma in njunemu trenerju Dejanu Kinku je župan čestital za izjemen uspeh, ki potrjuje kakovostno in predno delo društva.

Sprejem_za_svetovna_prvaka_Globoko_04.JPG Sprejem_za_svetovna_prvaka_Globoko_01.JPG Sprejem_za_svetovna_prvaka_Globoko_10.JPG Sprejem_za_svetovna_prvaka_Globoko_02.JPG

Sprejem_za_svetovna_prvaka_Globoko_06.JPG Sprejem_za_svetovna_prvaka_Globoko_11.JPG Sprejem_za_svetovna_prvaka_Globoko_09.JPG Sprejem_za_svetovna_prvaka_Globoko_13.JPG Sprejem_za_svetovna_prvaka_Globoko_15.JPG Sprejem_za_svetovna_prvaka_Globoko_16.JPG Sprejem_za_svetovna_prvaka_Globoko_17.JPG Sprejem_za_svetovna_prvaka_Globoko_19.JPG Sprejem_za_svetovna_prvaka_Globoko_18.JPG

Slovenska ju jitsu reprezentanca  se je od 12. do 16. 3. 2015 udeležila Svetovnega prvenstva v ju jitsu za kadete in mladince v Atenah (Grčija). Člana DBV Katana Jan Zupančič in Krištof Strnad sta v duo sistemu (kadeti) osvojila zlato medaljo in postala svetovna prvaka. S tem sta potrdila svojo odlično pripravljenost in znanje, saj sta z zmago nadgradila naslov evropskih prvakov, ki sta si ga v l. 2014 priborila Evropskem prvenstvu za kadete in mladince v Lundu na Švedskem.

Prvakoma so poleg sočlanov društva, trenerjev in sorodnikov čestitali tudi član upravnega odbora Stane Preskar, predsednik KS Globoko Mihael Petančič, predsednik Športne zveze Brežice Stanko Tomše in podpredsednica društva Maja Ferenčak, nekdanja svetovna prvakinja v ju jitsu.