Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

29.04.2015 / Sporočila za javnost

Zbiranje prijav za odvoz viškov neplodne zemlje z gradbišča pri OŠ Dobova

Deli na FBNatisni

Občina Brežice obvešča, da zbira prijave zainteresiranih občanov za navoz viškov neplodne zemlje pomešane s prodom in laporjem - zemlja je primerna za zasipe (v nadaljevanju zemlje) iz gradbišča pri Osnovni šoli Dobova.

Občina Brežice obvešča, da zbira prijave zainteresiranih občanov za navoz viškov neplodne zemlje pomešane s prodom in laporjem - zemlja je primerna za zasipe (v nadaljevanju zemlje) iz gradbišča pri Osnovni šoli Dobova. Zainteresirani občani se morajo prijaviti na predpisanem obrazcu, ki ga dostavijo:

-          v sprejemno pisarno Občine Brežice ali

-          pošljejo po pošti na naslov Občina Brežice CPB 18, 8250 Brežice ali

-          na elektronski naslov: i.

Obrazec stranke dobijo na spletni strani Občine Brežice (TU). Prijave se bodo zbirale do porabe količin zemlje oz. najdlje do 8. 5. 2015.

Nakladanje bo izvajalo izključno podjetje HPG Brežice d.o.o. (izvajalec del na gradbišču) po ceni 1,5 EUR / m3 (v ceno je vključen DDV), odvoz zemlje z gradbišča si morajo interesenti zagotoviti sami (lahko se dogovorijo tudi s podjetjem HPG), pri čemer je odvoz možen s kamionom 10m3  ali več oziroma za manjše količine s traktorsko prikolico. Pri prevzemu zemlje je potrebno obvezno podpisati poročilo dela pri strojniku. Stroški nakladanja in odvoza bremenijo izključno interesenta.

Predvidoma bo nakladanje možno le v času izvajanja drugih dela na gradbišču in sicer predvidoma najpozneje do 15. 5. 2015. Za termin nakladanja in razvoza zemlje se bo potrebno predhodno uskladiti z izvajalcem.

Za podrobnejše informacije se lahko obrnite na kontaktno osebo: 

Matija Kolarič, 07 620 5593,