Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

10.06.2016 / Zanimivo

Aktivni s pomočjo priročnika

Deli na FBNatisni

Vabimo vas na predstavitev brošure

»To zmorem tudi jaz«,  avtorice Majde Adamič,

ki bo v četrtek, 16. 6. 2016, ob 19. uri

v večnamenski dvorani Mladinskega centra Brežice (Gubčeva 10a, Brežice).

 

Avtorica je svoje 35-letne delovne izkušnje na področju fizioterapije strnila v predstavitev različnih vaj, ki lahko bistveno pripomorejo predvsem h kvalitetnejši starosti.  Z njihovo pomočjo boste lahko vzeli usodo določenih bolečin in težav v svoje roke.

V pomoč vam bodo nasveti iz predstavitve in brezplačni izvod brošure, ki bo na voljo za vsakega udeleženca. Udeleženci bodo prejeli tudi publikacijo s prikazom izvajanja vadbe na fitnes napravah postavljenih v grajskem parku Brežice.

Brošura »To zmorem tudi jaz« in publikacija s prikazom izvajanja vadbe na fitnes napravah sta natisnjeni v sklopu projekta »Šport ZA zdravo starost«, podprtega znotraj programa Erasmus + Evropske komisije in s sofinanciranjem Občine Brežice.

Projekt »Šport za zdravo starost« je izvedla Občina Brežice, v obdobju od 1.5.2015 do 30.4.2016, s parterji in podporo Evropske Komisije, programa Erasmus+.  Slogan projekta je #BEACTIVE in promovira evropski teden športa, ob enem pa daje povdarek gibanju v vseh življenjskih obdobjih.

To zmorem tudi jaz naslovnica