Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

20.11.2018 / Zanimivo

Župan sprejel mažorete po uspešnem tekmovanju na evropskem pokalu ADA

Deli na FBNatisni

Članice Športno kulturnega društva mažoretke Dobova so se iz Evropskega pokala ADA (Alpe Donava Adrija) za mažorete 2018, ki je potekalo v Ohridu (Makedonija), vrnile s sedmimi odličji. V Mestni hiši Brežice jim je pripravil sprejem župan občine Brežice Ivan Molan in dobitnicam čestital za odlične rezultate.

Mažorete so osvojile 2. mesto v kategorijah solo junior (Kaja Radanovič), solo kadet (Michaela Volčanjšek) in duo junior (Anja Račič in Lea Savnik) ter 3. mesto v kategorijah solo kadet (Lea Krošelj), solo senior (Nina Žmavc), duo junior (Manca Račič in Larisa Gerjovič) in v skupini junior pod vodstvom trenerske Laure Pavlovič (Larisa Gerjovič, Neli Klemenčič , Anja Račič, Manca Račič, Kaja Radanovič, Lea Savnik, Aurora Šintić, Michaela Volčanjšek, Nina Žmavc).

Med ostalimi uspehi so nanizače še 4. mesto v kategoriji duo kadet (Lorena Bačelić in Lea Krošelj), 5. mesto v kategoriji duo kadet (Nea Voglar in Katja Šetinc) in 7. mesto v kategoriji skupina kadet (trenerka Lucija Kelhar, tekmovalke Lora Bačelić, Tina Galič, Lea Krošelj, Zara Mižigoj, Lara Pregelj, Nuša Račič Katja Šetinc, Nea Voglar).

DSC 5562DSC 5559DSC 5565Sprejem za mažoretke