Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

14.12.2018 / Župan

Župan na tradicionalnem sprejemu gostil soustvarjalce življenja v občini Brežice

Deli na FBNatisni

Čatež ob Savi, 13. december - Tradicionalni prednovoletni sprejem župana občine Brežice je v hotelu Terme v Termah Čatež združil pod eno streho ustvarjalce življenja v občini Brežice od članov občinskega sveta v prejšnji in sedanji sestavi, članov nadzornega odbora, predsednike KS, predstavnike gospodarstva, javnih zavodov, institucij ter nevladnih organizacij, duhovnike, ki delujejo v občini Brežice, predstavnike medijev in vse ostale, ki prispevajo k razvoju občine.

Župan Ivan Molan je nagovoril zbrane in se zahvalil vsem za opravljeno delo ter za prispevek k razvoju občine. Svoj nagovor zbranim je župan zaključil z mislijo, da danes živimo v zapletenem in negotovem svetu, kjer na nas vplivajo razmere v državi in v mednarodni skupnosti, na katere pogosto nimamo vpliva. S svojim delovanjem in odločitvami pa lahko vplivamo na medsebojne odnose v naši lokalni skupnosti. Vse zbrane je povabil, da v letu 2019 s sodelovanjem in skupnim prizadevanjem ustvarijo okolje in skupnost, kjer se bodo vsi občani dobro počutili in ki bo spodbudno za delo, učenje in življenje. 

Govor župana

Župan je izpostavil številne dosežke občine v letu 2018, ko je bila občina tudi prizorišče dogodkov na državni in mednarodni ravni. Med temi tudi Mednarodnega otroškega pevskega festivala Brežice, Svetovnega prvenstva v fitnesu in bodybuildingu ter vseslovenske prireditve Dobrodošli doma. V sklopu kulturnega programa prednovoletnega sprejema so se predstavile uspešne udeleženke Mednarodnega otroškega pevskega festivala Brežice iz brežiške občine. S pesmimi so se predstavile mlade pevke Hajdi Haler, Eva Julija Borovšak, Manca Mihelin in Tanita Lipar. Program prazničnega dogodka je povezovala Vesna Kržan.

prednovoletni sprejem zupana molana33Sprejem 1Sprejem 10Sprejem 20Sprejem 21Sprejem 25Sprejem 26Sprejem 27Sprejem 28Sprejem 32prednovoletni sprejem zupana molana63Sprejem 40Sprejem 41Sprejem 5Sprejem 7