Gumb išči|

Zapri iskalnik

23.04.2019 / Župan

Mažoretke na mednarodnem tekmovanju osvojile pet odličij

Deli na FBNatisni

Župan je sprejel članice Športno kulturnega društva Mažoretke Dobova, ki so na mednarodnem tekmovanju Ada pokal neformacij zasedle pet najvišjih mest.

V soboto, 6.4.2019, je v Podčetrtku potekal mednarodni ADA pokal neformacij. V konkurenci tekmovalk, članic 14 klubov iz treh držav so mažoretke Športno kulturnega društva Mažoretke Dobova posegle po najvišjih mestih in se domov vrnile s kar petimi žlahtnimi odličji.

Ob vidnejših dosežkih na mednarodni ravni občank in občanov, se Občina Brežice in v njenem imenu župan zahvali za promocijo občine izven meja, predano društveno delo in prispevek posameznikov ter društva k sooblikovanju podobe življenja v občini.

Tako je tudi tokrat župan v Mestni hiši sprejel tokrat najboljše iz kroga domačih mažoretk.

V kategoriji duo junior palica

1. mesto: LARISI GERJOVIČ in MANCI RAČIČ

Mazorete 2-1

2. mesto: LEA SAVNIK in ANJA RAČIČ

Mazorete 2-2

3. mesto: LORA BAČELIĆ in LEA KROŠELJ

Mazorete 2-3

Za las pa so stopničke ušle NEI VOGLAR in KATJI ŠETINC, ki sta zasedli 4. mesto v duo kadet palica.

Mazorete 2-4

V kategoriji solo palica:

1. mesto: KAJA RADANOVIČ, junior

Mazorete 1-1

2. mesto: LORI BAČELIĆ, kadet

Mazorete 1-2

Župan je izpostavil zavedanje, da k dosežkom, poleg trdega in predanega dela, pomembno prispevajo trenerke. Ekipo mažoretk so za tekmovanje pripravile LAURA PAVLOVIČ, LUCIJA KELHER in PIA ZALA ŽIBERT, ki se jim je župan na sprejemu zahvalil za njihovo delo.

Trenerke mazorete

Za sodelovanje ter podporo pa se je županu in Občini Brežice v imenu mažoretk zahvalila Gordana Radanovič, predsednica društva.

Predsednica mazorete