Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

17.05.2019 / Župan

Župan obiskal Finančni urad Brežice in se udeležil četvorke brežiških maturantov

Deli na FBNatisni

V petek, 17. maja, je v Brežicah potekal Dan odprtih vrat Finančnega urada Brežice, pred Športno dvorano Brežice pa so zaplesali četvorko letošnji maturanti in se s tem pridružili vrstnikom iz 48 mest.

Predstavili mobilno aplikacijo eDavki in delo mobilnih enot

Župan občine Brežice se je udeležil aktivnosti Dneva odprtih vrat na Finančnem uradu Brežice. V sejni sobi Finančnega urada Brežice je župan Ivan Molan prisluhnil predstavitvi mobilne aplikacije eDavki, ogledal si je tudi predstavitev dela mobilne enote FURS. Ob tej priložnosti je župan pozdravil zaposlene in udeležence predavanja ter dejal, da je za občino ohranitev Finančnega urada Brežice pomembna tako iz upravnega vidika kot iz vidika kakovostnih delovnih mest.

DSC 9163DSC 9161DSC 9167DSC 9168

Brežiški maturanti so se pridružili plesalcem četvorke v 7 državah

Župan Ivan Molan se je na ploščadi pred Športno dvorano Brežice pridružil letošnjim maturantkam in maturantom in jih pozdravil ter zaželel vse dobro na nadalnji poti izobraževanja. Maturanti brežiških srednjih šol so ob 12.00 zaplesali četvorko in se tako pridružili več kot 20.000 plesalcem v 48 mestih v 7 državah (Slovenija, Slovaška, Srbija, Madžarska, Severna Makedonija, Črna gora in Kosovo), ki so zaplesali v okviru projekta European Quadrille Dance Festival (EQDF). V Sloveniji poteka projekt pod okriljem Plesne zveze Slovenija (PZS) .

DSC 9175DSC 9174DSC 9173DSC 9179DSC 9184ples