Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

19.03.2020 / Koronavirus

Nova organizacija dela otroških in šolskih dispanzerjev v Zdravstvenem domu Brežice

Deli na FBNatisni

Zdravstveni dom obvešča zavarovance o novi organizaciji dela otroških in šolskih dispanzerjev v času epidemije.

Izvajanje nujne sistematike otrok do 12. mesecev starosti:

obveščamo vas, da bo od 19.3.2020 v Zdravstvenem domu Brežice v skladu z navodili razširjenega strokovnega kolegija za pediatrijo potekalo izvajanje dela nujne sistematike za otroke do 12. mesecev starosti s cepljenji. Nujno sistematiko bodo izvajale ambulante po razporedu, ki bo tedensko objavljen na spletnih straneh Zdravstvenega doma Brežice - www.zd-brezice.si. Uslužbenke v zdravstveni negi vas bodo povabile na opravljanje nujne sistematike v določenem terminu. Zagotovljen vam bo ločen vhod na dvorišču Zdravstvenega doma Brežice (vhod za uslužbence). Uslužbenka zdravstvene nege vas bo sprejela na dvorišču in pospremila do ambulante.

 

Delovanje ambulante COVID-19 za otroke  in mladostnike:

ambulanta COVID-19 za otroke in mladostnike bo delovala v prostorih izolacije Zdravstvenega doma Brežice. Ambulanta bo pričela z delom 23.3.2020. Delo v ambulanti bo potekalo po razporedu. Tim tvorita zdravnik in diplomirana medicinska sestra iz Zdravstvenega doma Brežice oziroma Zdravstvenega doma Krško.

Paciente v ambulanto napotujejo izbrani osebni pediatri iz občin Brežice in Krško ter pacienta predhodno napovejo v ambulanto COVID-19 za otroke in mladostnike. Ambulanta deluje med tednom med 7. in 19. uro.

 

Delovanje ambulante za otroke brez znakov okužbe:

v delo navedene ambulante se bo vključeval tim zdravnika in uslužbenke v zdravstveni negi po razporedu, ki bo objavljen na spletni strani. Ambulanta za otroke brez znakov okužbe bo delovala od 7. do 14. ure.

Več informacij na https://www.zd-brezice.si/.