Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

21.10.2020 / Zanimivo

Pridobivanje dodatnih znanj za mlade na področju kulturnih dejavnosti v okviru JSKD

Deli na FBNatisni

Dragi ljubitelji kulture, obveščamo vas, da Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti objavlja javni razpis v okviru operacije PRIDOBIVANJE DODATNIH ZNANJ ZA MLADE NA PODROČJU KULTURNIH DEJAVNOSTI V OKVIRU JSKD. ROK PRIJAVE: do 26. 10. 2020

 

                                   

Javni razpis se nanaša na dve točki:

  • SUBVENCIJE ZA DELODAJALCE (v višini 5.000,00 EUR) za zaposlitev brezposelnega mladega do vključno 29. leta starosti na področju kulture. Prijavijo se lahko ljubiteljska kulturna društva, javni in zasebni zavodi, ki delujejo na področju kulture, osnovne in srednje šole, vrtci, muzeji, knjižnice ipd. Povezava do prijavnice: TUKAJ.

 

DOPOLNILNA IZOBRAŽEVANJA ZA DELO IN ZAPOSLOVANJE V KULTURI. Prijavijo se lahko brezposelni mladi do vključno 29. leta starosti, ki jih zanima delo v kulturi. Prijaviteljem, ki bodo ustrezali razpisnim pogojem, pripadajo brezplačna izobraževanja v višini do 1.500,00 EUR in v obsegu do 120 ur v okviru različnih izobraževalnih modulov: gledališče, lutke, ples, folklora, film, vokalna in instrumentalna glasba, likovna dejavnost, literatura, organizacija in upravljanje v kulturi ipd.  Povezava do prijavnice: TUKAJ.

 

Javni razpis je objavljen na spletni strani JSKD: www.jskd.si.

 

ROK PRIJAVE: do 26. 10. 2020

 

DODATNE INFORMACIJE:

Irena Kržan, T: 01/24 10 510, E: ess.razpisi@jskd.si

Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti

Štefanova ulica 5, 1000 Ljubljana