Gumb išči|

Zapri iskalnik

27.11.2020 / Sporočila za javnost

Razpis za priznanja in odličja Zveze kulturnih društev Brežice za leto 2020

Deli na FBNatisni

Zveza kulturnih društev Brežice na spletni strani ZKD Brežice (26. 11. 2020) in v Posavskem obzorniku št. 25, 10. 12. 2020 najavlja Razpis za priznanja in odličja ZKD Brežice za leto 2020, v skladu s Pravilnikom o podeljevanju priznanj in odličij Zveze kulturnih društev Brežice (v nadaljevanju ZKD Brežice). Predlagatelji za podelitev priznanj in odličij so lahko kulturna društva in ZKD, krajevne in druge organizacije, ustanove in posamezniki.

Predloge na predpisanem obrazcu pošljite v pisni in elektronski obliki na Zvezo kulturnih društev Brežice, Trg Jožeta Toporišiča 3, 8250 Brežice oziroma po elektronski pošti na naslov , do petka, 15. januarja 2021, s pripisom »Razpis za priznanja in odličja ZKD«.

Obravnavani bodo pravočasno prispeli predlogi, ki bodo ustrezali kriterijem iz pravilnika in bodo vsebovali temeljito in objavljivo predstavitev osebe ali organizacije, na katero se predlog nanaša.

O prejemnikih priznanj in odličij bo odločala komisija, sestavljena iz članov upravnega odbora ZKD Brežice in treh zunanjih članov iz družbeno-kulturnega življenja občine Brežice.

Predlagatelji in prejemniki bodo o sklepu obveščeni do 27. januarja 2021, priznanja in odličja pa bodo predvidoma podeljena na osrednji občinski slovesnosti ob slovenskem kulturnem prazniku, 6. 2. 2021.

Vabljeni, da v svojem okolju prepoznate posameznike, društva in organizacije, ki pomembno prispevajo k bogati kulturni podobi občine Brežice in širše.

Povezava do razpisne dokumentacije: https://www.zkd-brezice.si/priznanja-in-odlicja