Gumb išči|

Zapri iskalnik

25.02.2021 / Sporočila za javnost

Mobilna poslovalnica banke obiskala Dobovo

Deli na FBNatisni

Kot so sporočili iz Nove ljubljanske banke (NLB), se banka kmalu vrača v Dobovo, tokrat malce drugače in sicer z mobilno poslovalnico Bank&Go. V sredo, 24. februarja, je bila mobilna banka na testnem obisku v Dobovi na parkirišču pred Kulturnim domom. Ob tej priložnosti si je podžupanja Občine Brežice Mila Levec ogledala mobilno poslovalnico, ki jo bodo lahko v prihodnje uporabljali občani. Podžupanja je namero banke pozdravila in dejala, da je dostop to tovrstnih storitev za občane, predvsem starejše, izjemnega pomena in pomembno prispeva h kakovosti življenja v krajih, ki so oddaljeni od centra.

O začetku rednih obiskov, ti bodo predvidoma dvakrat mesečno, in morebitnih dodatnih lokacijah, kjer se bo mobilna banka ustavljala, bodo občani obveščeno preko spletne strani, časopisa in ostalih medijev.

Kot pravijo na NLB, si želijo, da bi bili uporabniki z dostopnostjo in s storitvami čim bolj zadovoljni ter da bi poslovanje teklo gladko. Zato bodo v teh dneh z obiskom po različnih krajih Slovenije preverili in prilagodili časovne ter organizacijske podrobnosti, potem pa prav kmalu odprli vrata mobilne poslovalnice tudi za stranke. V mobilni poslovalnici bodo na voljo različne storitve.

Gotovinskega poslovanja ne bo, dvig gotovine in plačilo položnic bo mogoče opraviti na bankomatu, ki je del mobilne poslovalnice. Uporabnikom bodo svetovali tako pri bančnih storitvah (npr. pri najemu kredita) kot pri uporabi bankomata, spletne banke preko pametnih telefonov, ipd.

Mobilna poslovalnica

mobilna banka 5.jpgmb 6.jpg

Vhod in čakalnica

vhod v mb in čakalnica.jpg

Bankomat

bankomat 21.jpgbankomat.jpg

Ekipa testnih obiskov mobilne poslovalnice

mobilna banka ekipa.jpg