Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

22.03.2021 / Zanimivo

Mobilna bančna poslovalnica bo 31. marca obiskala Dobovo

Deli na FBNatisni

NLB obvešča, da bo Mobilna poslovalnica Bank&Go v Dobovo prvič pripeljala v sredo, 31. 3. 2021, ob 10:05. Na obisku bo redno vsakih 14 dni, vedno ob isti uri, in sicer pred Kulturnim domom, kjer bodo vrata za stranke odprta eno uro.

Natančen urnik rednih obiskov se nahaja na spletni strani www.nlb.si/bankgo, kjer bodo objavljena tudi vsa aktualna obvestila in dodatne informacije.

Kot so zapisali v sporočilu NLB bo Mobilna poslovalnica vsem obiskovalcem prihranila pota in čas, prinaša pa prednosti obeh svetov: osebni kontakt bančnika in podporo sodobne tehnologije. Srce mobilne poslovalnice je njena ekipa, ki ima res bogate izkušnje in obilo znanja, predvsem pa posluh za potrebe strank.

Na obisk toplo vabijo vse, ki bi radi dobili kakovosten finančni nasvet pri zahtevnejših odločitvah, usmeritev pri uporabi digitalnih rešitev, kot sta mobilna in spletna banka, ter tiste, ki bi želeli postoriti kak finančni opravek.

Za gotovinsko poslovanje - npr. dvig ali polog gotovine in plačilo položnic - bo na voljo bankomat, za rokovanje s katerim pa stranka potrebuje bančno kartico (osebnega računa) ter številko (PIN). Obiskovalce pozivajo, naj nikakor ne pozabijo na preventivne zdravstvene ukrepe:  zaščitno masko, razkuževanje rok, ustrezno varnostno razdaljo, vstopajo pa lahko le posamezno.