Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

18.07.2022 / Zanimivo

Podjetje GVO začenja z gradnjo optičnega omrežja po različnih naseljih v občini Brežice

Deli na FBNatisni

Podjetje GVO, d.o.o. obvešča, da je skupaj z izvajalcem Optic-Tel d.o.o. začelo z gradnjo optičnega omrežja v različnih naseljih v občini Brežice. Zato je v naslednjih mesecih mogoče sočasno z gradnjo optičnega omrežja zgraditi v teh naseljih tudi hišni priključek, s katerim se občanom zagotavljajo sodobne telekomunikacijske povezave in visoke hitrosti prenosa podatkov, ki jih omogoča najsodobnejše optično omrežje.

Besedilo obvestila

 

Gradnja je delno sofinancirana iz evropskih sredstev (preko Ministrstva za javno upravo), v večinskem deležu pa jo  financira podjetje GVO, d.o.o.

V preteklih mesecih je podjetje občanom v poštne nabiralnike poslalo osnovne informacije s prošnjo, da izrazijo svoj interes za izgradnjo optičnega priključka na priloženem obrazcu in ga posredujejo na elektronski naslov oso5@gvo.si ali po pošti v kuverti, ki so jo prejeli poleg vabila.

V kolikor tega še niste storili vas vabijo, da to storite čimprej.

Na terenu so njihovi podizvajalci, ki pobirajo služnosti oz. soglasje za izvedbo gradbenih del na zasebnih zemljiščih. Če poteka zemeljska trasa po vašem zemljišču, vas bodo obiskali predstavniki podjetja. Skupaj boste izpolnili dokumentacijo, ki je predpogoj za pričetek gradbenih del. 

Za vsa dodatna vprašanja so vam na voljo preko :

  • elektronskega naslova oso5@gvo.si ali
  • telefonske številke 02/333-26-26.

 

EU Sklad za regionalni razvoj.png                gvo.jpg