Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

08.08.2023 / Sporočila za javnost

Celovita prenova lekarne Trnje že v teku

Deli na FBNatisni

V letošnjem letu je brežiška lekarna deležna dveh velikih investicijskih projektov, ki skupaj tvorita po obsegu največji investicijski cikel v zgodovini zavoda. Prvi je gradnja novih prostorov Lekarne Brežice, ki ob dozidavi Zdravstvenega doma Brežice že intenzivno poteka, drugi pa je popolna prenova in razširitev prostorov lekarne v Trnju, ki se je začela konec meseca julija.

Zato vas obveščamo, da bo Lekarna Trnje zaradi celovite prenove zaprta do predvidoma konca oktobra 2023.

V tem času vam je na voljo Lekarna Brežice na Černelčevi cesti 8, v stavbi Zdravstvenega doma Brežice. Odpiralni čas Lekarne Brežice je vsak delovnik od 7. do 19. ure, ob sobotah pa od 7. do 13. ure. Dežurstvo opravlja Lekarna Brežice redno ob sobotah od 13. do 21. ure, ob nedeljah pa od 9. do 13. ure.

Ker je tudi Lekarna Brežice v stavbi Zdravstvenega doma v fazi prenove in je dostop do lekarne urejen po začasni klančini lahko pokličete v lekarno, kjer so vam pripravljeni pomagati pri hoji do začasnega vhoda v lekarno.  Tel. št. 07 49 94 735.

V Lekarniški podružnici Terme Čatež pa je uveden daljši odpiralni čas, od 17.07.2023 naprej je podružnica odprta od 8. do 12. ure vsak dan od ponedeljka do petka.

O vsaki spremembi odpiralnih časov oz. ponovnemu odprtju Lekarne Trnje vas bomo sproti pravočasno obveščali.

lekarna 08082023

lekarna 1