Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

08.03.2021 / Sporočila za javnost

Obnova prostorov ter nakup vozila v Zdravstvenem domu Brežice

Deli na FBNatisni

Zdravstveni dom Brežice je pridobil obnovljene prostore v objektu zavoda, kjer delujejo specialistična psihiatrična ambulanta, otroškegi in šolski dispanzer ter patronažna služba. Zavod je s pomočjo sofinanciranja Občine Brežice pridobill tudi novo kombi vozilo za prevoz onkoloških in dializnih bolnikov.

Zdravstveni dom Brežice je v mesecu decembru 2020 sklenil pogodbo o obnovi nekaterih prostorov v objektu zavoda, in sicer specialistične psihiatrične ambulante, otroškega in šolskega dispanzerja ter patronažne službe. Z obnovitvenimi deli se je začelo ob koncu meseca decembra leta 2020. Dela so končana v mesecu januarju 2021. Ocenjena vrednost gradbeno obrtniških in elektroinštalacijskih del znaša 26.327,16 EUR z DDV. Sredstva za izvedbo gradbeno obrtniških in elektroinštalacijskih del je zagotovil Zdravstveni dom Brežice.

 

ZD 2.jpg

 

Patronažna služba

V mesecu decembru 2020 je Zdravstveni dom Brežice sklenil pogodbo za nakup novega kombi vozila, znamka in model: Volkswagen Caravelle 2.0 TDI. Zdravstveni dom Brežice je izvedel navedeno investicijo zaradi potrebe po nabavi novega kombi vozila za prevoz onkoloških in dializnih bolnikov zaradi epidemioloških ukrepov v času epidemije (manjše število pacientov v vozilu) in povečanega števila pacientov. Vrednost investicije znaša 41.788,15 EUR z DDV. Del sredstev za nakup kombi vozila je zagotovila Občina Brežice (25.000,00 EUR), preostanek pa Zdravstveni dom Brežice.

 

ZD 3 vozilo.jpg

Vozilo za prevoz onkoloških in dializnih bolnikov

 

Vir podatkov in fotografij: Zdravstveni dom Brežice