Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

14.05.2021 / Zanimivo

Podporna srečanja uporabnikov orodja Logbook

Deli na FBNatisni

Po uspešno zaključenih pilotnih fazah implementacije orodja Logbook, ki nam je v pomoč pri beleženju in spremljanju učinkov mladinskega dela,nadaljujemo z uporabo tudi v letu 2021.

Za kakovost implementacije in uporabe orodja skrbi Mladinska mreža MaMa, ki je koordinatorica projekta in mladinskim centrom ter občinam nudi vsebinsko in tehnično podporo. Pomemben del podpore so poleg individualnih svetovanj tudi podporna srečanja uporabnikov, ki jih Mreža MaMa organizira enkrat letno v vsaki od vključenih občin.

V letošnjem letu so podporna srečanja potekala v aprilu in maju, namenjena pa so bila predvsem dodatni podpori uporabnikom pri uporabi vzpostavljanju strukture v orodju. Pomemben del srečanja je bila diskusija o dilemah in vprašanjih, ki se pojavljajo ob beleženju aktivnosti mladinskega dela. Skupaj smo predebatirali tudi o individualnih potrebah naše občine ali mladinskega centra na področju Logbooka in kakovosti mladinskega dela, ki jih lahko Mreža MaMa naslovi izven rednih koordinacijskih in podpornih aktivnosti. Dotaknili smo se tudi beleženja aktivnosti digitalnega mladinskega dela, kar je v zadnjem letu zaradi epidemije postal velik izziv.