Gumb išči|

Zapri iskalnik

06.08.2021 / Sporočila za javnost

Prijava dogodkov za program prireditev v počastitev 28. oktobra, praznika Občine Brežice

Deli na FBNatisni

Občina Brežice poziva vsa društva, klube in ostale organizacije, ki načrtujejo prireditve v mesecu oktobru ob prazniku Občine Brežice, da najkasneje do petka, 3. septembra 2021, posredujejo podatke o prireditvah, ki jih želijo vključiti v program Brežiškega oktobra 2021.

Predlogi bodo lahko upoštevani in uvrščeni v program, če bodo pisno sporočeni do navedenega datuma. Prijave sprejemamo po elektronski pošti na naslov lavra.kreacic@brezice.si ali po pošti (Občina Brežice, s pripisom Prijava prireditev v oktobru, Cesta prvih borcev 18, 8250 Brežice).

Prijava dogodka oz. prireditve naj vsebuje:
1. naslov prireditve,
2. kratek opis prireditve,
3. navedbo nosilca oziroma organizatorja prireditve in telefonsko/GSM številko kontaktne osebe,
4. kraj prireditve,
5. čas (datum in ura) prireditve.

Prijava prireditve pomeni, da bo prireditev uvrščena v tiskani in elektronski program  Brežiškega oktobra 2021. Prijavitelj prireditve je odgovoren za pravilnost sporočenih podatkov.


Prijave za sofinanciranje prireditev ob občinskem prazniku potekajo v skladu z Javnim razpisom za sofinanciranje praznovanj in pokroviteljstva v letu 2021 (pogoji in besedilo razpisa so objavljeni na spletni strani Občine Brežice www.brezice.si v rubriki RAZPISI).


Organizatorje in prijavitelje prireditev prosimo, da že ob načrtovanju dogodka upoštevajo aktualna navodila in priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) za preprečitev širjenja virusa COVID-19.