Gumb išči|

Zapri iskalnik

06.07.2022 / Sporočila za javnost

Priprava OPPN za obrtno dejavnost v EUP BRŽ-186 v Brezini

Deli na FBNatisni

Občina Brežice je pristopila k pripravi Občinskega podrobnega prostorskega načrta za obrtno dejavnost v EUP BRŽ-186 v Brezini (OPPN). V začetni fazi priprave OPPN zainteresirano javnost vabimo k sodelovanju pri pripravi OPPN.

Seznanjamo vas, da je občina na podlagi podane pobude investitorja pristopila k pripravi Občinskega podrobnega prostorskega načrta za obrtno dejavnost v EUP BRŽ-186 v Brezini (v nadaljevanju OPPN). Predmet prostorskega akta se nanaša na izgradnjo ključavničarsko obrtne delavnice s pripadajočimi pisarnami za lastne potrebe. Območje obravnave se nahaja v severozahodnem delu Brezine na območju nekdanjega industrijskega kompleksa z betonarno, danes pa je to nepozidano zemljišče z urejenim nasutim terenom in urejenim dostopom.

V začetku postopka občina v pripravo OPPN vključi javnost, zato vas s tem namenom vabimo, da se seznanite z nameravanimi ureditvami in nam podate vaše mnenje, predloge ali pripombe. Gradivo pobude za izdelavo OPPN bo dosegljivo v času od 6.7.2022 do 4.8.2022 na spletni strani Občine Brežice na povezavi: https://www.brezice.si/sl/prostor, pod naslovom OPPN za obrtno dejavnost v Brezini – Gradivo pobude.

Celotno vsebino pobude si lahko ogledate v gradivu na predhodno navedeni spletni strani občine.

Vaše potrebe, pripombe in predloge nam posredujte do četrtka, 4.8.2022 na elektronski naslov: , pri čemer navedite: »OPPN Brezina«.

Občina bo vaše usmeritve proučila in jih smiselno vključila v nadaljnjo pripravo OPPN.

Investicijska namera_IDZOPPN Brezina_lokacija