Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

19.01.2022 / Hidravlične izboljšave

Vzpostavljena spletna podstran projekta

Deli na FBNatisni

V sklopu projekta »Hidravlične izboljšave vodovodnih sistemov v občini Brežice in Bistrica ob Sotli« je bila za namene informiranja in obveščanja javnosti o napredkih na projektu, vzpostavljena tudi spletna podstran.

V sklopu projekta »Hidravlične izboljšave vodovodnih sistemov v občini Brežice in Bistrica ob Sotli« bo bila za namene informiranja in obveščanja javnosti o napredkih na projektu, vzpostavljena tudi spletna podstran projekta, ki bo vključena v spletne portale občin. Preko spletne strani bodo na voljo podatki o projektu, hkrati pa bo poskrbljeno za ažurne podatke o izvajanju projekta. 

Na spletni podstrani tako lahko dostopate do splošnih opisov projekta, opredeljeni so cilji, učinki in financiranje naložbe, hkrati pa se pod zavihkom Aktualno nahajajo novice o napredku del in ostalih aktivnostih in zanimivosti, ki so kakorkoli povezane z vsebino projekta. 

Spletna stran se bo predvidoma vzpostavila v mesecu marcu, januarja pa je bil sklenjen dogovor z izvajalcem za vzpostavitev spletne strani. 

Naložba v vašo prihodnost.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Kohezijskega sklada

hidravlične spletna podstran