Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

09.11.2022 / Sporočila za javnost

Zahvala udeležencem delavnice o optimalnem razvoju občine Brežice

Deli na FBNatisni

 

Spoštovani udeleženci delavnice o optimalnem razvoju občine Brežice.

V imenu celotne ekipe, ki dela na projektu sprememb in dopolnitev občinskega prostorskega načrta (SDOPN6), ki vsebuje strateške, dolgoročne in planske usmeritve razvoja občine kot tudi načrtovalska merila za umeščanje, se vam iskreno zahvaljujemo za vašo udeležbo in konstruktivno sodelovanje na delavnici za optimalni razvoj občine Brežice, ki je potekala 20.10.2022 v dvorani Mladinskega centra Brežice.

Veseli smo, da ste se udeležili delovnega srečanja in aktivno sodelovali pri konstruktivnih razpravah. Veseli smo tudi ostalih (kasnejših) odzivov. Predvsem smo vam hvaležni, da tudi vi čutite pripadnost naši občini in nosite skrb za optimalni razvoj prostora, ter nam pomagate pri soustvarjanju prihodnosti Brežic. Upamo, da smo izpolnili vaša pričakovanja.

Nam je bilo v vaši družbi in ob vašem sodelovanju prijetno, saj je bilo čutiti interes in pripravljenost prispevati k zastavljanju skupnih ciljev razvoja. Vaša mnenja in predlogi nam veliko pomenijo, zato smo pripravili poročilo, ki bo podlaga za naše nadaljnje delo. Če imate predloge  ali dopolnitve,  vas vabimo, da se na Poročilo odzovete. Vaše predloge bomo  smiselno upoštevali pri nadaljnjem načrtovanju dolgoročnega razvoja občine.

Prispevki, ki so bili predstavljeni na delavnici, na kateri smo predstavili dosedanje analize stanja prostora občine in skupaj z vami nadaljevali z razmišljanji o optimalnem razvoju občine, so povzeti v Poročilu, ki je na ogled na občinski spletni strani.

Foto utrinki srečanja in Poročilo dogodka so dosegljivi na spletni povezavi https://www.brezice.si/sl/prostor/.