Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

15.05.2023 / Zanimivo

Mednarodni športni kamp HEPA Brežice vabi k prijavi

Deli na FBNatisni

To poletje vabljeni v Brežice, na največji evropski mednarodni športni kamp HEPA.

Šport in zdravje gresta z roko v roki. Pomanjkanje telesne aktivnosti je eden od največjih dejavnikov tveganja za zdravje, a prav vsak posameznik lahko z aktivnim preživljanjem prostega časa naredi veliko za dobro počutje.

Zato vabimo vse med 15. in 29. letom starosti k udeležbi na največji evropski mednarodni športni kamp, HEPA kamp, namenjen krepitvi zdravja s spodbujanjem telesnih aktivnosti, kar bomo dosegli z izvajanjem inovativnih oblik športne rekreacije, kot so inovativna plavalna usposabljanja z elementi samoreševanja; moč, vzdržljivost in nadzor nad telesom preko metode Escape Game; stand up paddling in inland river surfanje; pametno ogrevanje; inovativne oblike rokometa.

Mednarodni športni kampi bodo trajali od ponedeljka do petka, udeleženci bodo nastanjeni v MC Hostlu Brežice, za obroke pa bo poskrbljeno. Udeležba je brezplačna. Za udeležbo na kampih ni treba biti športnik ali aktivno trenirati.

Razpoložljivi termini mednarodnih športnih kampov:

  • 3. 7.–7. 7. 2023 (prijave do ponedeljka, 26. 6. 2023)
  • 17. 7.–21. 7. 2023 (prijave do ponedeljka, 10. 7. 2023)
  • 21. 8.–25. 8. 2023 (prijave do ponedeljka, 14. 8. 2023)

Če niste čisto prepričani, ali se kampa želite udeležiti, pa vas navedene aktivnosti in vsebina zanimajo, si jih lahko bližje ogledate na dogodku ZPTM Brežice Pozdrav poletju, ki se bo odvijal 24. 6. 2023.

Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo in rezervacijo termina! Prijave so možne do enega

tedna pred samim terminom.

Več informacij lahko dobite na: ali na 05 90 858 99.

Aktivnosti se izvajajo v okviru projekta Hand in Hand. Projekt je financiran iz strani Evropske Komisije (Erasmus + Sport za večjo vključenost mladih v šport).

 

Prijavnica