Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

29.01.2024 / Sporočila za javnost

Zdravstveni dom Brežice obvešča uporabnike

Deli na FBNatisni

Občina Brežice je prejela obvestilo Zdravstvenega doma Brežice, v katerem obveščajo uporabnike o delu v zdravstvenem domu in načinih naročanja v časudrugega dela stavke zdravnikov in zobozdravnikov, ki traja od 15. 1. 2024 do sprejema sklepa o prenehanju stavke, ki ga sprejme glavni odbor FIDES, ali do sklenitve sporazuma o rešitvi stavkovnih zahtev. .

Obvestilo za uporabnike 29. 1. 2024

Od 15. 1. 2024 poteka drugi del stavke zdravnikov in zobozdravnikov, ki bo trajal do sprejema sklepa o prenehanju stavke, ki ga sprejme glavni odbor FIDES, ali do sklenitve sporazuma o rešitvi stavkovnih zahtev.

V Zdravstvenem domu Brežice v času stavke zdravnikov in zobozdravnikov poteka delo nemoteno in po ustaljenih ordinacijskih časih, in sicer:

  • v zobozdravstvenih ambulantah;
  • v dispanzerju za žene;
  • v dispanzerju medicine dela, prometa in športa.

V teh dejavnostih naročanje poteka na ustaljene in na spletni strani objavljene načine - https://www.zd-brezice.si/ .

V ambulantah družinske medicine in otroško šolskih dispanzerjih delajo po predvidenem ordinacijskem času. Uporabniki naj se v primeru zdravstvenih težav obračajo na ambulante svojih izbranih osebnih zdravnikov, do katerih lahko dostopajo osebno.

Naročanje v času stavke zdravnikov v ambulantah družinske medicine in otroško šolskih dispanzerjih poteka po telefonu na številki: 07 49 91 470 ali po elektronski pošti na naslovu: enarocanje@zd-brezice.si .

Naročanje je na voljo v ordinacijskem času ambulant družinske medicine in otroško šolskih dispanzerjev od 7. ure do 20. ure od ponedeljka do četrtka in od 7. ure do 14. ure ob petkih.