Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

19.12.2017 / Sporočila za javnost

Občina Brežice izvaja anketo o zadovoljstvu strank do 31. 12. 2017

Deli na FBNatisni

Občanke in občane obveščamo, da Občina Brežice do konca meseca decembra 2017 izvaja anketo o zadovoljstvu strank, kjer s kratkimi odgovori na pet vprašanji ocenjujete zaposlene, delo in prostore občinske uprave, hkrati pa ste povabljeni, da podate tudi svoja mnenja in predloge za še boljše sodelovanje.

Anketo ste nekateri občani, ki ste urejali zadeve na občini, prejeli po pošti, anketa pa je na voljo tudi v tajništvih oddelkov občinske uprave in v sprejemni pisarni Občine Brežice. Vabimo vas, da izpolnjeno anketo oddate na označenih mestih ali jih vrnete po pošti v priloženi kuverti.

Anketo lahko izpolnite tudi na spletni strani Občine Brežice www.brezice.si  ali na naslovu https://www.1ka.si/a/148298.

Za vaš čas in odgovore se vam zahvaljujemo, saj bomo z vašo pomočjo poiskali načine za še učinkovitejše sodelovanje. Občina Brežice si z svojimi zaposlenimi vseskozi prizadeva za kakovostno izvajanje postopkov in dostopnost ter prijaznost za uporabnike storitev, zato že nekaj let z metodo ankete spremlja zadovoljstvo občanov z delom občinske uprave.