Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

24.11.2020 / Sporočila za javnost

Javna razgrnitev OPPN Poslovna cona Slovenska vas, SLV-01 - sever

Deli na FBNatisni

Občina Brežice objavlja javno naznanilo o javni razgrnitvi Občinskega podrobnega prostorskega načrta Poslovna cona Slovenska vas, SLV-01 - sever, ki bo potekala od 16.11.2020 do vključno 16.12.2020.

AKTUALNO!

Javnost seznanjamo, da so zaradi trenutnih razmer in ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa potrebne prilagoditve izvajanja javne razgrnitve predmetnega prostorskega akta OPPN. Spremembe se nanašajo na izvedbo javne obravnave OPPN, ki je predvidena v sredo, 25.11.2020 ob 16.00 uri. Zaradi omejitev zbiranja in zadrževanja več oseb v zaprtih prostorih je navedena javna obravnava na Občini Brežice odpovedana. Zainteresirani javnosti je do konca trajanja javne razgrnitve (do vključno 16.12.2020) omogočen osebni vpogled celotne dokumentacije ter informiranje v zvezi z OPPN na Oddelku za prostor Občine Brežice s predhodno najavo pri pristojni osebi Tanji Rus (tel. št. 07/620 55 73, e-pošta: tanja.rus@brezice.si).

__________________________________________________________________________________

Predmet prostorskega akta se nanaša na določanje pogojev za gradnjo objektov in infrastrukturno urejanje severnega dela poslovne cone v Slovenski vasi. Gradivo je objavljeno na spletni strani občine www.brezice.si pod rubriko Sporočila za javnost ter na naslovu www.brezice.si/sl/prostor. Javna obravnava prostorskega akta bo v sredo, 25.11.2020 ob 16. uri v sejni sobi na Občini Brežice.

Zaradi ukrepov proti širjenju koronavirusa Občina Brežice sledi izvajanju preventivnih ukrepov pristojnih državnih institucij, katerim se prilagodi način izvedbe javne razgrnitve in javne obravnave tega akta. V času javne razgrnitve sta osebni vpogled prostorskega akta ter udeležitev na javni obravnavi mogoča po predhodni najavi in potrditvi termina, ki ga najkasneje en dan prej dogovorite s pristojno osebo občine Tanjo Rus (tel. št. 07/620 55 73, e-pošta: tanja.rus@brezice.si).

Pisne pripombe in mnenja na prostorski akt lahko zainteresirani v času javne razgrnitve podate pisno po pošti na Občino Brežice, Oddelek za prostor, Cesta prvih borcev 18, 8250 Brežice ali na elektronski naslov: tanja.rus@brezice.si.

Občina bo preučila pripombe in predloge javnosti ter do njih zavzela stališča, ki bodo objavljena na zgoraj navedenih spletnih straneh.