Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

21.09.2021 / Sporočila za javnost

Javna razgrnitev dopolnjenega osnutka Občinskega podrobnega prostorskega načrta za navezovalno cesto Šentlenart v Brežicah

Deli na FBNatisni

Občina Brežice objavlja javno razgrnitev dopolnjenega osnutka Občinskega podrobnega prostorskega načrta za navezovalno cesto Šentlenart v Brežicah, ki bo potekala od 23.9.2021 do vključno 25.10.2021.

Predmet prostorskega akta se nanaša na umestitev nove navezovalne ceste na območju Šentlenarta v Brežicah za potrebe napajanja območja proizvodno-obrtnih dejavnosti severno od ceste in načrtovanega poslovno-oskrbnega območja ter stanovanjskega območja na jugu.

Javna razgrnitev bo potekala od 23.9.2021 do vključno 25.10.2021 v času uradnih ur na Oddelku za prostor Občine Brežice in KS Šentlenart. Gradivo bo objavljeno tudi na spletni strani občine na naslovu www.brezice.si/sl/prostor pod zaporedno št. 4. "OPPN za novo navezovalno cesto Šentlenart". Javne obravnave dopolnjenega osnutka tega akta se lahko udeležite v sredo, 20.10.2021 ob 16. uri v sejni sobi na Občini Brežice.

Za udeležbo na javni razgrnitvi in javni obravnavi je potrebna predhodna prijava, hkrati pa opozarjamo, da je za obisk občinske uprave potrebno izpolnjevati enega od pogojev PCT. Za udeležbo se prijavite in dogovorite termin na elektronskem naslovu tanja.rus@brezice.si ali tel. št. 07/ 620 55 73, za javno obravnavo pa je udeležbo potrebno prijaviti na navedeni elektronski naslov najkasneje dan pred dogodkom.

V kolikor bi prišlo do sprememb zaradi ukrepov pristojnih inštitucije za zajezitev koronavirusa, boste o le-teh seznanjeni preko spletne strani občine www.brezice.si pod rubriko Sporočila za javnost.

Pisne pripombe in mnenja na prostorski akt lahko zainteresirani v času javne razgrnitve podate pisno po pošti na Občino Brežice, Oddelek za prostor, Cesta prvih borcev 18, 8250 Brežice ali na elektronski naslov tanja.rus@brezice.si. Občina bo preučila pripombe in predloge javnosti ter do njih zavzela stališča, ki bodo objavljena na zgoraj navedenih spletnih straneh.