Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

8. seja Občinskega sveta občine Brežice

1. Danes smo slišali že poročilo za šolo Cerklje ob Krki. Zanima me, ali je revizija zaključena in kdaj predvidevate pričetek del.
2. Ali imate kakšne nove informacije vezane na nekdanji »mobikrog«. Zdaj je neko zatišje. Ali se tam kaj dogaja, glede na vsa pisma, ki so jih okoliški krajana poslali na določene naslove?

Odgovor na pobudo/vprašanje

Anica Hribar – odgovor:
Razpis je bil objavljen za izvajalca del, v štirih sklopih. Za tri sklope so odločitve pravnomočne, za zunanjo ureditev, elektro in strojno inštalacije. Za prvi sklop, gradbeno obrtniška dela sklep še ni pravnomočen. Sprožen je bil revizijski postopek. Konec prejšnjega tedna smo dobili odločitev, državne revizijske komisije, da se zahteva zavrne. Jutri načrtujemo povabiti vse ponudnike, ki so imeli pravilne ponudbe v prvem postopku, odprtem, za nadaljevanje. Nadaljujemo s postopkom s pogajanji. Tudi tu je možno pravno varstvo, tako do oddaje ponudb, kakor potem po sprejemu odločitve. Ne moremo nič napovedovati. V roku enega meseca bomo imeli bolj natančno sliko o situaciji.

Info

Datum:

05.10.2015


Izpraševalec:

Darko Udovič


Stranka: