Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

10.08.2015 / Javna naročila

Obnova transformatorske postaje - vodovod Trebež

Deli na FBNatisni

Vabimo Vas, da podate ponudbo za »Obnovo transformatorske postaje - vodovod Trebež« v skladu z navodili za izdelavo ponudbe. Javno naročilo je objavljeno na Portalu javnih naročil, naročilo male vrednosti NMV4933/2015.

Rok za oddajo ponudbe je 21. 8. 2015 do 10.00 ure.

Kot ponudnik lahko v postopku oddaje javnega naročila odda ponudbo vsak gospodarski ali drug subjekt, ki je pravna ali fizična oseba, ki je registrirana za dejavnost, ki je predmet javnega naročila in ima za opravljanje te dejavnosti vsa predpisana dovoljenja in izpolnjuje pogoje iz te razpisne dokumentacije. Javno naročilo se financira iz proračuna Občine Brežice - proračunska postavka 7457 (Vrtina Glogov Brod).

Opis javnega naročila: Transformatorska postaja – vodovod Trebež, služi izključno za napajanje glavnega vodovodnega črpališča Glogov brod v Občini Brežice. Obstoječa energetska oprema v obstoječi transformatorski postaji je dotrajana in v slabem stanju ter ne zagotavlja več zanesljivega napajanja glavnega črpališča pitne vode. Iz navedenih razlogov se je pristopilo k obnovi obstoječe transformatorske postaje. Poleg obnove energetske opreme je potrebno izvesti tudi sanacijo betonske strehe, ki prav tako ni v najboljšem stanju. V letošnjem letu je predvidena tudi izgradnja nove vrtine in aktiviranje dodatne črpalke 91 kW (obstoječa je 93 kW), ki sicer ne bosta obratovali skupaj razen v primeru črpalnega preizkusa. Izvajalec del mora pri obnovi obstoječe transformatorske postaje, ki napaja glavno vodovodno črpališče Glogov brod, za vsak izklop napajanja, ki bi trajal več kot 6 do 8 ur zagotoviti ustrezno agregatsko napajanje. Obnova transformatorske postaje se bo izvajala na lokaciji parcele s parcelno številko 1076 k. o. 1282-Brezina ter skladno s projektom za izvedbo št. 07-06/2015 z dne junij 2015, ki jo je izdelalo podjetje EL-BIRO projektiranje in nadzor Emil Moškon s.p.

Povabilo in navodila

Obrazci

Vzorec pogodbe

Popis del