Gumb išči|

Zapri iskalnik

30.08.2017 / Razpisi

Prijava dogodkov za program prireditev v počastitev 28. oktobra, praznika Občine Brežice

Deli na FBNatisni

Občina Brežice poziva vsa društva, klube in organizacije, ki načrtujejo prireditve v mesecu oktobru ob prazniku Občine Brežice, da do petka, 8. 9. 2017, posredujejo podatke o prireditvah, ki jih želijo vključiti v program Brežiškega oktobra 2017.

Predlogi bodo lahko upoštevani in uvrščeni v program, če bodo pisno sporočeni do navedenega datuma. Prijave sprejemamo po elektronski pošti na naslov , osebno v Kabinetu župana (1. nadstropje, soba št. 26) v času uradnih ur ali po pošti (Občina Brežice, s pripisom Prijava prireditev v oktobru, Cesta prvih borcev 18, 8250 Brežice).

Prijava dogodka oz. prireditve naj vsebuje:

  1. naslov prireditve,
  2. kratek opis prireditve,
  3. navedbo nosilca oziroma organizatorja prireditve in telefonsko/GSM številko kontaktne osebe,
  4. kraj prireditve,
  5. čas (datum in ura) prireditve.

Prijava prireditve pomeni, da bo prireditev uvrščena v tiskani in elektronski program  Brežiškega oktobra 2017. Prijavitelj prireditve je odgovoren za pravilnost sporočenih podatkov.

Prijave za sofinanciranje prireditev ob občinskem prazniku potekajo v skladu z Javnim razpisom za sofinanciranje praznovanj in pokroviteljstva v letu 2017 (pogoji in besedilo razpisa so objavljeni na spletni strani Občine Brežice www.brezice.si v rubriki RAZPISI).

Brežiški oktober